Alexandra Bernvetter

Ett skånskt yrväder som drar med sig de flesta på det mesta! Älskar att dra igång saker, spontant och enkelt ska det vara, en projektledare ut i fingerspetsarna. Favoritsysselsättningen när hon inte är på Singelspring är bl.a. att spåna på maskeradkläderna hon ska bära på Midnattsloppet eller komma på nya aktiviteter för singelspringarna, det rentav sprutar nya idéer hela tiden. Alexandra är coolingen i duon som aldrig darrar på manschetten. En tyst sekund med Alexandra hör till ovanligheterna, det finns helt allt för många samtalsämnen som bara måste luftas. Du hittar henne än så länge i promenadgruppen men förhoppningsvis blir det lite snabbare steg till hösten! Alexandra har ett stort matlagningsintresse som även är en del av hennes arbete. I övrigt tränas det en hel del och minglas med vänner så ofta det går. Var beredd på full fart och mycket glimt i ögat *blink*

Kontakta Alexandra

Email: alexandra@singelspring.se
 

 

20130519-213120.jpg

3 Responses to Alexandra Bernvetter

 1. Göran says:

  Hej Alexandra!

  Var det du som sprang Stockholm Marathon i år? Sprang förbi dig och tyckte du var galet fin men vågade inte ta någon lapp av dig :-)
  Tänkte också att jag lär ju se dig fler gånger under loppet men jag gjorde ju inte det :-(
  Kul grej och jag ska hålla utkik på er hemsida för att se om vi kommer finnas på samma ställe nästa gång jag ska kriga mig runt något lopp.

  Tack iaf för boosten jag fick av se dig.
  Mvh
  Göran från Umeå

  • Singelspring says:

   Hej Göran,

   Vad glad jag blir, riktigt kul att höra! :-) )

   Jag vek av innan Stadion. Fick en biljett vecka för maran och kunde inte tacka nej. Hade grymt kul och någon dag ska även jag springa hela maran! Hur gick det för dig? :-)

   / Alexandra

   • Göran says:

    Jag är ett ”fetto” som bara hade målet att klara mig i mål innan de drog snöret och det fixade jag :)
    5:51:30 blev min tid så jag hade hela 8:30 till godo innan dom hade stängde grindarna till Stadion :)
    Jag älskar att ge folk komplimanger, det är så härligt att se folk skina upp som solar i den annars ”trista o gråa” vardagen. Du är definitivt en tjej som förtjänar att höra att du är fin.
    Kanske hänger på er båttur dagen efter Lidingöloppet när jag liks är nere i Sthlm.
    Glad/Trevlig midsommar fina Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>