Avslut i Båstad

Nu återstår det bara en veckas semester och tror knappast att jag är ensam om att fylla den sista veckan med extra mycket innan vardagen börjar igen. Min semester i Båstad började med två intensiva tennisveckor, sen har det trappats ner lite men ni lär se snart på banan igen, senast igår blev det 2 h spel sol avslutades med ett dopp i ett det blå. Ni kommer även få se mer tennis i Träning & Mingels regi och kanske även squash som är en riktigt tuff sport. Överlag är racketsporter riktigt kul och bra pulshöjare och du behöver aldrig vara rädd att bli lämnad ensam kvar i spåret, hi hi.
För er som inte följt tennisen i Båstad hade vi besök av Serena Williams. Kan inte riktigt jämföra mig med henne varken i ranking eller i muskelmassa utan då har jag mer av en spagettikropp. Jämfört med alla löpare är det jag som är Serenea Williams, lite ”större” och kurvigare och knappast någon spagetti…..

Förutom tennisträning under min semester har det blivit simning varje dag men även löpning och det sista tillfället i Träning & Mingels regi är måndagen den 5 augusti, då ses vi klockan 19:30 utanför Malenbadet.

20130801-091333.jpg

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>